Yüksekokulumuz Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, yeni mezunlarını vermenin sevinicini yaşadı. İzzet Baysal Kültür Merkezi Mavi salonda düzenlenen törene, öğrenciler ve ailelerinin yanı sıra Bolu Belediye Başkan Yardımcısı İhsan Ağcan, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erol AYAZ, Bolu Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Rahmi Yücel ve akademisyenler katıldı.

Tören, Doç. Dr. Rahmi Yücel’in açılış konuşmasıyla başladı. Açılış konuşmalarının ardından dereceye giren öğrencilere ise Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erol AYAZ, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı İhsan Ağcan ve Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Rahmi Yücel tarafından hediyeler verildi. Öğrencilere mezuniyet belgelerinin verilmesinin ardından, tören, meslek yemini eden öğrencilerin keplerini havaya fırlatmasıyla sona erdi.

Abant İzzet Baysal Üniversitesi - Bolu Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu © 2017 Sayfa Başı